Nieuws

Bladenmaker

Zo aan het begin van het nieuwe jaar, denk ik ook na over een nieuwe website. Maar ik heb het even te druk om me daar nu meteen op te storten. Tot eind maart werk ik aan twee tijdschriften, een jaarverslag en een nieuw bijbelproduct van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Door de jaren heen is mijn bedrijf wat veranderd. Sommige dingen deed ik eerst wel, maar nu niet meer en omgekeerd. Na tien jaar schrijven en ondernemen durf ik mijzelf nu senior tekstschrijver, redacteur en bladenmaker te noemen.

Ik heb ontdekt dat webteksten, reclameteksten en folders niet aan mij besteed zijn. Direct mailings, informatieve brochures en jaarverslagen doe ik nog wel. Maar ik schrijf het liefst artikelen, columns en interviews voor kranten en bladen. Ook heb ik veel ervaring met het voeren van hoofd- en eindredactie van boeken en tijdschriften. De serie 'Bijbelse Geschiedenis in Woord en Beeld' en de glossy 'Jezus!' heb ik met plezier gemaakt. Die laatste is trouwens weer bij Bol te koop.

Dus als u een mooi magazine wenst voor uw organisatie of bedrijf, eenmalig of periodiek: ik kan een team van schrijvers, vormgevers en fotografen vormen om er iets moois en goeds van te maken. Leuk!

 

Terug naar het archief